Nyhed

Søndagens Sikre spanske valg på redaktionen…

Vi starter søndagen op i den bedste spanske række La Liga, hvor det er 2 mandskaber der mødes – der med garanti ikke vil spille med om mesterskabet og nok heller ikke de sjove placeringer.

Villarreal – Celta Vigo = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger på 1.000,-

Villarreal er det bedste hold i den nederste halvdel af La Liga, efter de første 13 runder er afviklet. Scoreren hedder 26-19, så det er vel egentligt godkendt. Klubben havde nok selv forventet en bedre placering på dette tidspukt.

Men det fungerer ikke på udebane, hvor det kun er blevet til 2 sejre. Hjemme til gengæld er Villarreal stadig ubesejrede efter de første 6 kampe foran egne fans. Vi er ret sikre på, at der kommer endnu en sejr ind på kontoen i dag.

*

Celta Vigo er det bedste hold af de 3 der ligger under stregen. 9 point er det kun blevet til og der er 4 point op til holdet lige over stregen. Så der er ved at ske en udskilning af de nederste hold under stregen.

Vi har ingen tro på, at Celta Vigo får rettet op på noget som helst til dette opgør. I forvejen har de kun fået 2 point på fremmed græs, efter 2 gange remis. Scoreren hedder 3-11 efter 6 kampe. NEJ vi tror ikke på gæsterne får et eneste point i dag.

Villarreal – Celta Vigo = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger på 1.000,-

[sg_popup id=34623]

To Top