Sikre

Søndagens Sikre spanske Topopgør…

Så er der dømt top- og lokalbrag i den spanske La Liga, mellem de 2 stolte hovedstadsklubber, nemlig Real og Atletico. En kamp der kan ende med at give det ene mandskab titlen eller skabe spændingen tilbage i La Liga. Vi tror mest på det første, her på redaktionen.

Atl. Madrid – Real Madrid = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Atl. Madrid har som de øvrige spanske hold, haft det svært i europæisk sammenhæng, men i den hjemlige liga har de haft styr på tingene og skabt sig et forspring, der virker uhenteligt. Men man har før hørt om gummiben, men det tror vi ikke bliver tilfældet for Simeone og hans mandskab.

Hjemme på, det lidt mindre end gæsternes hjemmebane, Wanda Metropolitano har de været rigtig dygtige. Kun 1 nederlag og det var i den uge, hvor de også spillede midtuge kamp i Europa. og hvor der blev sparet spillere. Det kan vi med garanti sige, at det gør der ikke i dag og vi tror ikke på at hjemmeholdet taber.

*

Real Madrid er så småt ved at få fat igen, men mesterskabet ser ud til at være et overstået kapitel. Det kræver i hvert fald som minimum en sejr i dag. Formen er blevet bedre, men den har ikke været overbevisende. Det har været smalle sejre på et enkelt mål, de fleste af kampene er endt med, så de mangler stadig et stykke op til det hele bare spiller.

På udebane har de kun tabt en gang og det var mod Valencia – hvis man da ikke tager nederlaget med mod Alcoyano, som sendte dem ud af pokalen. Så det er slet ikke det samme sikre og balancerede mandskab, som Real tidligere var kendt som at have. En remis kan de måske godt hive hjem, men ikke en sejr.

Atl. Madrid – Real Madrid = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top