Sikre

Søndagens “Sikre” spanske opgør…

Mens vi venter på varmere vinde fra syd, tager vi lige et hop derned rent Bettingmæssigt, hvor dagens første og “Sikre” anbefaling er hentet. Det er La Liga 2 det handler om, hvor rækkens bedste hjemmehold igen vinder.

Huesca – Almeria = 1 = odds 1,60
Spillet hvor får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

Huesca ligner en sikker oprykker, med kun 14 runder tilbage af La Liga 2. De ligger godt nok kun foran nr. med 6 point, med med den form og de evner de har især hjemme på Estadio El Alcoraz, så ser oprykningen realistisk ud.

Man har dog tabt de seneste 2 kampe, men disse var også på udebane mod hold, der næsten er lige så stærke hjemme som Huesca selv. Så de nederlag kunne man have forventet.

I dag er det så hjemme på Estadio El Alcoraz og her bliver der ikke givet ved dørene. Ingen nederlag efter 14 kampe foran egne fans og de 11 er vundet. Scoren på 24-6 er også rimelig overbevisende. Sikker hjemmesejr i dette opgør.

*

Almeria har haft en meget blandet sæson, men nedrykning burde ikke blive et tema, selvom der kun er 7 point ned til elevatoren. Formen har dog rettet sig op i den senere periode og det er blevet til 3 sejre i de seneste 7 kampe.

På udebane har de faktisk også haft succes med 2 sejre i deres 2 seneste opgør. Men det var også mod ligaen absolut ringeste hold, også på hjemmebane – så de 2 udekampe tæller vi ikke rigtigt med, selvom vi ved det giver selvtillid.

Før de 2 sejre skal vi helt tilbage til august for, at finde de seneste succesoplevelser på udebane. Vi er ret sikre på, at der heller ikke kommer en succesoplevelse i dag, da hjemmeholdet er mindst et niveau bedre og på hjemmebane.

Huesca – Almeria = 1 = odds 1,60
Spillet hvor får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

To Top