Sikre

Søndagens Sikre spanske opgør…

Den bedste spanske række blev afgjort i sidste weekend, men den næstbedste række La Liga 2, mangler stadig den sidste runde, før spillerne kan drage på sommerferie og lægge stængerne op på bordet. Begge dagens mandskaber har noget at spille for og det er oprykningskandidater mod nedrykningskadidater – så der skal nok blive masser af intensitet i det opgør.

Vallecano – Lugo = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Vallecano er ikke sikret sin Play Offs plads endnu, da Gijon kun ligger efter med 2 point i kampen om den sidste af de attraktive Play Offs pladser. Så Vallecano kan på ingen måde tage det stille og roligt i dette opgør. Men formen ser også ud til at have ramt sin top på det helt rigtige tidspunkt, for de 3 seneste kampe har alle givet sikre sejre, hvor Vallecano har scoret mindst 2 mål.

2 af kampene var endda på udebane, hvor begge sejre var på 2-1. Sejren på hjemmebane af disse 3 kampe blev en sejr på ikke mindre end 4-1 og det er da også her på Futbol de Vallecas i Madrid, at Vallecano klarer sig bedst. Vi er ret sikre på, at Vallecano henter de 3 vigtige point og selv afgør om de skal med i Play Offs, med tanke på dagens gæsters styrke og formåen.

*

Lugo er placeret lige over stregen, men á point med holdet lige under. Der udover er der 2 mandskaber mere, der kan true dem på deres nuværende position, hvis de taber dette opgør. Med en sejr kan de selv afgøre deres skæbne, da scoreren er en hel del bedre end Logrones, som er mandskabet lige under stregen. Formen er blevet en smule bedre i den seneste periode.

Men det er ikke på en overbevisende måde. De seneste 10 kampe har givet 2 sejre og 2 gange remis. Så formen kunne have været bedre med tanke på deres situation i denne sidste runde af La Liga 2. De fleste gange når disse 2 mandskaber møde, er det hjemmeholdet der vinder og de gange hvor det ikke har været tilfælde, har det været Vallecano der har vundet på udebane. Så ikke kun den nuværende styrke og form er på hjemmeholdets side, det er historikken også.

Vallecano – Lugo = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top