Nyhed

Lørdagens “Bonus” spanske opgør…

Trods de mange landskampe har vi på redaktionen alligevel valgt et opgør fra de spanske turneringer, nemlig La Liga 2, hvor to for danskerne kendte feriesteder, skal møde hinanden.

Malaga – Tenerife = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dit Indskud 3Doblet til at spille for…

Malaga ligger på fastlandet i Spanien og er et sted hvor rigtigt mange danskere har tilbragt deres ferie. I dag er det fodbold og her er der stadig langt op til de bedste hold i Spanien – men de kæmper dog alligevel bravt trods de noget mindre midler.

Selv om de røg ud af La Liga efter sidste sæson, er det kun ganske få spillere der er hentet til andre klubber og et par unge talenter er kommet til – for billige penge, med udvikling og salg for øje.

De har startet sæsonen med 2 sejre – som dog har været mod 2 hold vi havde forventet de ville vinde over. Tenerife er lige lidt stærkere, men på udebane er de faktisk ret lette at tale med og de har da også tabt 3 ud af 4 møder her.

*

Tenerife plejer at gøre det godt på hjemmebanen over på øen – men når de tager flyet til fastlandet, har de som mange af de andre ø-hold, det rigtigt svært med at få det til at fungere.

Det er ikke anderledes for Tenerife, som har fået en meget middelmådig start med 3 kampe der alle er endt remis. Man kan læse og se sig frem til, at der er udfordringer i det bagerste geled og det er den del der skal arbejdes med. Vi tror at de taber med en lille margin.

Malaga – Tenerife = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Dit Indskud 3Doblet til at spille for…

To Top