Sikre

Søndagens Sikre spanske La Liga kamp…

Her et et opgør mellem en oprykker og et af de etablerede mandskaber. Oprykkerne er nu for alvor ved at mærke hvor svært det kam være at få hverdagen til at hænge sammen, nu hvor opryknings-selvtilliden for længst er forsvundet og det går da også den helt forkerte vej.

Cadiz – Betis = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Cadiz kom ganske fornemt fra land i La Liga og lignede i en periode et mandskab, der sikkert nok skulle klare den første sæson. Men det billede er i den grad vendt for dem og nu tvivler vi stærkt på, om det vil lykkedes. Truppens kvaliteter er simpelthen ikke gode nok i bredden og når der er skader, gør det rigtigt ondt.

Formen er den ringeste i La Liga i denne periode og der der kun kommet 1 point ind på kontoen i de seneste 6 kampe. Kun 1 mandskab har lukket flere mål ind end Cadiz, som har hentet bolden ud 40 gange efter 24 kampe. 18 af disse scoringer er faldet i de seneste 6 kampe. Så det ser ud til kun, at gå en vej.

*

Betis klarer sig bedre end selv vi på redaktionen havde forventet og er en af bejlerne til en af de sjove pladser, der giver kampe i Europa. Det kræver selvfølgelig at de bibeholder formen og stabiliteten. Men med en placering som nr. 7 og det er nr. 6 der tager den sidste Europa placering, så er det indenfor rækkevidde.

Betis har faktisk vist i denne sæson, at de er ganske habile på fremmed græs. Især mod de mindre gode og formsvage mandskaber. Og her mener vi at dagens hjemme høre til. Betis har det fint med Cadiz, som de kun har tabt til en gang efter 13 møder i begge klubbers samlede historie. De vinder også i dag.

Cadiz – Betis = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top