Sikre

Søndagens Sikre Spanske La Liga 2 opgør…

Vi starter blødt op i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor et af rækkens tophold hjemme tager imod en af de nærmeste bejlere til at stjæle en evt. direkte oprykning til La Liga. Det tror vi nu ikke vil ske i dette opgør.

Espanyol – Almeria = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Espanyol ligger nr. 2 i La Liga med 39 point, som er et point mere og en placering bedre en dagens gæster fra Almeria. Så det er et rigtigt topbrag i den næstbedste spanske række. Espanyol har formen med sig og har ikke sat point til i de 4 seneste kampe. 

De 4 kampe har kastet 10 mål af sig og de har kun lukket 1 mål ind i samme periode. Så det er ingen tvivl om, at Espanyol er i blændende form og klar til udfordringen. Vi tror at begge hold score, men at Espanyol score 1-2 mere end gæsterne.

*

Almeria kan lugte oprykning og vil meget gerne lande på en af de 2 pladser der giver direkte oprykning. Defensiven er lidt svagere end hjemmeholdets og det samme gælder offensiven. Men alligevel har de formået at ligge på en 3. plads her hvor næsten halvdelen af sæsonen er afviklet. 

Espanyol plejer at have godt styr på dagens gæster og i en træningskamp i September tabte Almeria da også med 0-4. Det sker helt sikkert ikke i dag, men et nederlag er helt klart det vi forventer for Almeria i dag, når de gæster RCDE Stadium.

Espanyol – Almeria = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top