Sikre

Søndagens “Sikre” spanske anbefaling…

Vi starter, efter “Fuldt Hus” lørdag, denne lidt råkolde søndag op med en kamp fra den bedste spanske række La Liga hvor vi synes, at Bookmakerne har tabt sutten og sat et odds, der er alt for højt på en sikker hjemmesejr.

Celta Vigo – Malaga = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

Celta Vigo er dalet en smule i niveau i den senere tid og det er især å udebane, at de har fået rigtigt svært ved, at hente point. Derfor er de stille og roligt sunket ned på 10. plads og det ser lidt stramt ud i forhold til Europa i næste sæson.

Hjemme på Estadio de Balaídos i Vigo er de stadig et stærkt og stabilt mandskab. Kun 2 nederlag efter 15 kampe foran egne fans, bevidner om, at de er som nat og dag – når de spiller ude og hjemme.

Celta har altid haft et godt tag i gæsterne fra Malaga, som ikke har fået point ved de 3 seneste møder på Estadio de Balaídos. Vi tror på redaktionen, at denne trend fortsætter i dagens opgør og at Celta henter endnu en sejr på Estadio de Balaídos.

*

Malaga er ikke som nat og dag, for det virker som om, at det er nat hele tiden i den sydspanske by. Ser vi 20 kampe tilbage finder vi en enkelt sejr i december måned, men det er så også det.

På udebane er det helt sort – så sort at de burde betale entre fr at spille på udebane. 1 sejr og en remis efter 14 kampe på fremmed græs fortæller alt. Det bliver et nederlag på mindst 2 mål, der også er til et godt odds.

Celta Vigo – Malaga = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top