Sikre

Søndagens Sikre spanske anbefaling på BN…

Så blev det søndag og det ser ud til, at foråret er lige rundt om hjørnet, hvis man skal tro vejrtroldende. Måske man skulle have valgt at fortælle om vejret – for de slipper jo afsted med hvad som helst – i stedet for at have valgt Betting, hvor man står til regnskab for de anbefalinger der ikke rammer rigtigt. Men foråret er startet i Spanien, hvor det er den næstbedste række vi har taget et kig på – La Liga 2.

Mallorca – Lugo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Mallorca ligner et mandskab der ender med en direkte oprykning til La Liga efter denne sæson. De er pt. placeret som nr. 2 med en margin på 5 point ned til nr. 3. De har været lidt udfordret af skader i den seneste periode, men nu ser det ud til, at de fleste spillere er kommet tilbage i truppen og er klar til at tørne ud for holdet igen. Så vi vurderer at de igen kan stille med det stærkeste hold og komme tilbage på samme kurs, som før de mange skader.

Hjemme på ferieøen Mallorca er de stærke, som de fleste ø-hold og det er ikke anderledes for Mallorca. Kun 4 nederlag efter 17 kampe på Mallorca Estadi i denne sæson og 10 sejre. Scoreren på 25-10 indikerer også en hvis styrke på hjemmebanen. De seneste 6 møder mellem disse 2 mandskaber – ude og hjemme – er endt med 4 sejre til Mallorca og 2 gange remis. Vi tror på alle 3 point i dag.

*

Lugo er i den modsatte grøft, især når det kommer til form. Vi skal hele 12 kampe tilbage for at finde den seneste sejr, som var Lille juleaften i 2020. Ellers har den stået på 6 nederlag og 5 gange remis. De fleste af de kampe der er endt remis har ikke været på udebane, for her er tendensen helt klar. Nederlag på nederlag og rigtigt mange mål imod sig. I de 6 kampe der er spillet på udebane i 2021 har de lukket ikke mindre end 18 mål ind, så defensiven er bestemt ikke noget at råbe hurra for.

Lugo ligger i den ende af tabellen, hvor de har nedryknings spøgelset med til hver træning, men det har tilsyneladende ikke motiveret mandskabet tilstrækkeligt. Det skyldes nok mere, at Lugo ikke har niveau til at spille i La Liga 2, men det er ikke helt ovre endnu. Der er før denne runde 2 placeringer ned til det bedste placeret hold under stregen, men også kun 2 point. Så det er ved at være sidste udkald. Men i dag må de endnu engang gå fra banen som tabere og flyve hjem med bøjede hoveder, efter et nederlag på mere end 1 mål i redaktionen optik.

Mallorca – Lugo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top