Nyhed

Søndagens “Sikre” spanske anbefaling fra La Liga…

Det kan godt være vi er trådt ind i forårs månederne, men for H….. så se dog at komme igang. For det er godt nok ikke andet end vand og blæst man får i hovedet hele tiden. Vi varmer os derfor med et spil fra den spanske varme.

Villarreal – Vallecano = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Villarreal vil ende med en sæson, hvor de nærmest bare har været fyld i den bedste spanske række La Liga. Vi tror ikke at de ender med at rykke ned, men de kan bestemt heller ikke hvile på lauerbærene.

For de ligger kun lige over stregen, endda kun med 3 point til dagens gæster, som ligger under stregen. Formen er dog på vej i den rigtige retning og det er ingen skam at abe til Atl. Madrid på udebane.

I dag er de hjemme og det er her de bør hente deres point. Men så suveræne har de bestemt ikke været, med fået point i halvdelen af deres kampe foran egne fans. Vi tor på alle 3 point i dag, da modstanderne er endnu mere elendig.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Vallecano ligger næstsidst og slås med Huesca om sidste pladsen. Formen er helt til hundende og der er inge point at spore i de seneste 6 kampe. Ikke fordi de har givet op, de har bare ikke niveauet.

ATl. Madrid og Barcelona, Ja ok at tabe til dem, men de 4 andre mandskaber er bestemt ikke prangende hold. I dag er det så ude og det giver heller ingen forhåbninger om point.

De sprællede lidt i deres 2 første udekampe i det nye år, men har efterfølgende tabt de 3 næste. Selvfølgelig vil de give hjemmeholdet kamp til stregen, men vi tror bare ikke at de får noget som helst ud af det.

Villarreal – Vallecano = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top