Nyhed

Søndagens “Sikre” spanske anbefaling…

Vi starter denne vinter søndag op i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor et fornuftigt hjemmehold skal møde et udehold der burde betale for at stille op på udebane…!

Tenerife – Gimnastic = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning…

Tenerife skal til at snære støvlerne, hvis sæsonen ikke skal ende helt katastrofalt, for deres placering som nr. 17, med kun 1 point ned til stregen er ikke gode tegn.

De skal dog spille hjemme i dag og her er de sjældent et hold der taber. Kun 1 gang i denne sæson har de måtte skuffe deres fans helt og aldeles, men 4 sejre og 5 gange remis er det blevet til.

I dag ser det ud til, at er igen kommer fuld point høst, da dagens gæster ikke er meget bevendte på udebane. Ligeledes er næsten alle mand klar igen og det giver os tiltro på en sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Gimnastic er rent ud sagt elendige på udebane. Efter 11 kampe er de 8 tabt og kun 1 vundet, der til skal man så lægge en score på 3-19 oveni. 3 mål i 11 udekampe er da et tegn på, at konceptet ikke helt fungerer.

Udesejren var mod bundholdet fra Extremadura UD, som er rækkens næst ringeste hjemmehold og har en negativ score. Sejren var forøvrigt også kun på 1-0. Vi har meget svært ved at tro på noget som helt når Gimnastic spiller på udebane ud over en sejr til hjemmeholdet.

Tenerife – Gimnastic = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning…

To Top