Sikre

Søndagens “Sikre” spanioler fra La Liga 2…

Vi starter op denne søndag i det næstbedste spanske niveau med en kamp, vi betragter som en ren foræring. Sikkert resultat, fornuftigt odds – lige det man som better altid søger efter – og i dag var den der.

Huesca – Leonesa = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil som gælder alle kunder…

Huesca er La Liga 2s ubestridte tophold, med 52 og hele 8 point ned til rækkens nr. 2 Cadiz. De 2 bedste ryger direkte op. Formen er rækkens bedste, så der er ikke mange ting der peger imod Huesca i dette opgør hjemme på Estadio El Alcoraz.

Her har de stadig ikke tabt en kamp i denne sæson, men har vundet 10 gange og spillet 3 gange remis. Scoren siger 39-18 hjemmepå Estadio El Alcoraz, så he får man intet forærende og vi tror heller ikke på, at de forære noget som helst væk i dag.

*

Leonesa ligger og kæmper på den bedste placering under stregen med kun 29 point. Dog er der en stor gruppe på 9 hold, som ligger fra 29 til 32 point. Så der er både plads og tid til at komme op på den rigtige side af stregen.

Vi forventer dog ikke, at det bliver i dag. For i denne sæson har de kun vundet 1 enkelt opgør på udebane og spillet 4 gange remis, ud af 12 kampe. Scoren på 12-24 indikerer et spil på 1-2, hvis man er til denne type spil, vi spiller dog bare på ren hjemmesejr.

Huesca – Leonesa = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil som gælder alle kunder…

To Top