Sikre

Søndagens Sikre spanier fra La Liga…

Vi starter op i Spanien i en dyst mellem 2 mandskaber, hvis turnering efter genstarten har udviklet sig helt forskelligt. Begge hold var tidligere med i toppen, men kun hjemmeholdet har bevaret sin position.

Sevilla – Valencia = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus at spille for…

Sevilla har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt og er i gang med at indtage toppen af La Liga, lige efter de 2 store hold fra hhv Barcelona og Madrid. Atl. :adrid ligger nr. 3 med kun 2 point mere end Sevilla, så det er den placering der kæmpes om.

Sevilla har ikke tabt en eneste af de 10 kampe der er afviklet efter genstarten. 5 er endt remis og de øvrige 5 er vundet. Det 4 af sejrene er faldet inden for de seneste 5 kampe, så formen er også stigende. Vi ser endnen sikker sejr til Sevilla til et vanvittigt godt odds.

*

Valencia kom ikke lige så godt tilbage efter genstarten og startede op med at tabe 4 ud af de 6 første kampe. Det har betydet at de er gledet ud af det sjove selskab og ned på en placering som nr. 8, dog stadig med kun 1 point op til Getafe som ligger på den sidste EL plads.

Men Valencia har en udfordring når de ikke spiller hjemme. For der er de ganske habile, hvor de modsat er ret ringe når det kommer til fremmed græs. 3 sejre i 18 forsøg taler helt sit eget sprog og i dag skal de møde et af de mere habile hjemmehold og her taber de med mindst 2 mål.

Sevilla – Valencia = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus at spille for…

To Top