Sikre

Søndagens “Sikre” spanier fra La Liga 2…

Vi starter op i den næstbedste spanske række, som overskriften også antyder, hvor vi har fundet et opgør vi selv mener er en ren foræring – oddset holder sig på de 1,40, som er vores laveste anbefalings grænse.

Sporting Gijon – Reus Deportiu = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Sporting Gijon topper den næstbedste række, da scoren er en smule bedre end Vallecano’s, som ligger nr. 2. Hjemme på El Molinón har de scoret 31 gange og kun lukket 9 mål ind – og det gør dem til rækkens bedste hjemmehold – sammen med 12 sejre.

Der har stort set ikke været nogen udfald og stabiliteten har været i højsæddet og det belønnes de for, med en oprykning efter endt sæson. Dog er der 4 hold inden for 2 point, så der skal ikke soves i timen, før det kan gå galt – men i dag er de helt vågne.

*

Reus Deportiu kan godt lægge sig til at sove, for med 8 point ned til stregen og hele 11 point op til det sjove, virker deres sæson stort set overstået. Hjemme spiller de selvfølgelig både professionelt og med æren, men ude halter de en hel del.

3 sejre i 16 kampe er det blevet til, og scoren på 8-22 indikerer vel meget godt hvorfor det ikke er blevet til mere. Sålænge de ikke angriber på udebane, scorer de jo heller ingen mål. Vi tror at kampen kun kan gå en vej og det er en hjemmesejr.

Sporting Gijon – Reus Deportiu = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top