Nyhed

Søndagens Sikre Serie A opgør på BN…

Selv om udfaldet virker til at være givet på forhånd, vil denne tidlige kamp kunne bruges som en appetitvækker, til det store opgør der venter sidst på eftermiddagen. Hjemmeholdet er gode hjemme og udeholdet er et af de bedste i Serie A i denne periode.

Sassuolo – Inter = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sassuolo er ikke et så ringe hjemmehold og har da også slået dagens gæster 4 ud af de seneste 5 gange de har mødt hinanden på Mapei Stadium. Efter en godkendt start, virker det som om de blev ramt af lynet.

Især på udebane har det været skidt. 3 kampe og 3 nederlag, så her skal der forbedres en hel del. I dag er de så hjemme i trygge omgivelser. Men med tanke på Sassuolo’s form og gæsternes ditto, virker det meget svært at tro, at de igen tager point fra gæsterne.

*

Inter har tabt 2 kampe. Senest i Serie A til Juventus og også til Barcelona på udebane i Champions League. Det er bestemt ingen skam at tabe til nogen af disse hold og i begge tilfælde med 1-2.

Så ingen tvivl om, at inter har fundet melodien i denne sæson og vil være en af bejlerne, sammen med Napoli til, at true “den gamle dame” Juventus. Det kræver selvfølgelig at de holder det niveau de er lagt ud med og det er vi sikre på, at de gør.

Sassuolo – Inter = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top