Sikre

Søndagens Sikre Serie A opgør på BN…

Søndagen starter med den italienske Serie A, som efterhånden er blevet et fast indslag for fodbold elskere om søndagen, efter en lørdag hvor de engelske rækker har været dominerende. Der er dog mere underholdning i engelske fodbold på skærmen, end i italienske fodbold.

Lazio – Cagliari = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Lazio toppede Serie A inden sidste runde, hvor de var på besøg hos AC Milan. Her endte det med et nederlag på 0-2, efter en glimrende kamp. I den kamp så vi, at den gamle svensker Ibrahimovic stadig har mål i støvlerne, da han scorede sejrsmålet til 2-0. Lazio var lidt på hælene i det opgør og først da AC Milan var kommet foran, fil Lazio mere plads at spille på og mere boldbesiddelse.

I dag er det igen hjemme på det Olympiske Stadion i Rom og modstanden er af en helt anden kaliber. Til trods for 0-2 nederlaget. har Lazio stadig en fin score. 9-4. Så de scorede altså 9 mål i deres 2 første kampe. I dag er det ikke Kjær de står overfor, men et noget mindre stærkt forsvar. Dagens gæster har lukket lige så mange mål ind, som Lazio scorede i deres 2 første kampe – 9 stk. Vi tror på en sikker hjemmesejr.

*

Cagliari har fået en knap så god start som hjemmeholdet og har stadig deres første sejr til gode efter de 3 første runder. Cagliari spillede 2-2 i premierekampen og her så man de store udfordringer Cagliari har i defensiven. Det var ellers en kamp som de sad solidt på, men Spezia – som også ligger i bunden – fik lov til at score 2 mål. Efter Cagliari var kommet foran 2-0, skulle Spezia bare bruge 10 minutter tila t udligne til 2-2. 

Mod Genoa og Milan skulle det bare gå endnu værre i defensiven, da Milan scorede 4 mål og Genoa scorede 3. Så der har en del opgaver for trænerteamet i i den forgangne uge, men vi tror ikke på, at de har fået vendt bøtten så meget, at det vil få indflydelse på sejren – kun størrelsen. Så det vil være et defensivt Cagliari mandskab der parkerer bussen, hvis de skal have nogen chancer overhovedet for point.

Lazio – Cagliari = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top