Sikre

Søndagens Sikre Serie A kamp på BN…

Vi starter op i den italienske Serie A, hvor især, hvor den gamle dame Juventus igen har fået en uventet stram start på sæsonen. Kun 1 point efter 2 kampe er ikke den normale standard hos de tidligere mestre. Dagens favorit er til gengæld kommet super godt fra land med maksimum point.

AS Roma – Sassuolo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

AS Roma har vundet deres 2 første kampe over hhv. Fiorentina hjemme (3-1) og Salernitana ude (4-0), så det må siges at være en godkendt start. Det er ikke de helt store udskiftninger der er sket i hovedstadsklubben, men de er også i gang med at opbygge et stabilt hold, hvilket vi begynder at se resultaterne af. Især den offensive fase er begyndt at imponere.

I deres 7 seneste kampe, inklusiv de internationale kvalkampe, har AS Roma scoret mindst 2 mål, I de 5 af dem har de faktisk scoret mellem 3 og 5, så det bliver spændende at se om konceptet holder hele vejen. Vi er i hvert fald overbeviste om, at det holder i dag hjemme på det Olympiske Stadion i Rom, Vi anser det også for sandsynligt, at AS Roma vindermed mindst 2 mål.

 *

Sassuolo kæmper for at nå en midter placering, for de har hverken økonomi eller trup til at spille med højere oppe i tabellen. Vi tro på redaktionen dog ikke på, at de kommer så højt op, men vil ligge og lege med om de nederste paldser over stregen. Sassuolo skal nok overleve, men det bliver ikke en glorværdig sæson.

Starten har dog givet noget selvtillid, med en sejr og en remis. Sejren kom endda på udebane, men det var over Verona som vi tror vil sejler ud af Serie A i denne sæson. Så den sejr anser vi var på en billig baggrund. Hjemmekampen mod Sampdoria viste, at Sassuolo selvfølgelig kan spille fodbold, men mod de bedre mandskaber halter de en del bagefter. I dag vil de både halte og halse efter AS Roma.

AS Roma – Sassuolo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top