Nyhed

Søndagens Sikre Primeira Liga opgør på BN…

Vi starter i Portugal, hvor sæsonens overraskelse er ved at falde en smule af på den. Men idag får den igen en meget overkommelig modstander og det vil fasthold dem i den rigtige gode position som de har bragt sig i indtil videre i sæsonen.

Famalicao – Santa Clara = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Famalicao spillede kun remis i deres seneste hjemmekamp mod Maritimo. Men Maritimo er også inde i en god periode og har en god form. Men Famalicao er stadig oppe i det øverste lag, hvor den nuværende placering er nr. 3. De 2 øverste mandskaber er stukket lidt af, for der er 10 point op til nr. 2 FC Porto og 18 point op til Benfica på 1. pladsen

Så det er de forfølgende hold Famalicao skal holde bag sig. Vi vurderer, at det vil de også gøre i dag, da Famalicao er et af de absolut bedste hold foran egne fans. Ligeledes er dagens gæster også i en tilstand, hvor de må betragtes som mere end overkommelige. Det bliver en sikker hjemmesejr.

*

Santa Clara slås i den grad med formen og er stille og roligt ved at falde gennem ligaen. Den nuværende placering er nr. 14 – det er kun 3 point fra det bedste placerede mandskab under stregen. Så der er pres på holdet og desværre bakkes det ikke op af formen.

Kun 2 gange er det lykkedes at vinde på fremmed græs i denne sæson, så umiddelbart er det ikke udebanen der er Santa Clara’s stærke side. De spiller meget defensivt og går benhård efter det ene point og det vil blive straffet i dag. Et flermåls nederlag er ret sandsynligt.

Famalicao – Santa Clara = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

[sg_popup id=34623]

To Top