Nyhed

Søndagens “Sikre” Premier League valg…

På denne triste og kedelige grå søndag lægger vi ud i den bedste engelske række me et opgør, vi synes har fået et lidt for højt odds – de to hold taget i betragtning…

Arsenal – Everton = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald…

Arsenal smed de 2 første kampe i sæsonen væk ved, at tabe til både Chelsea og City, men siden da har de vundet overbevisende, både inden- og udenlands. Det ser ud til at den nye træner er ved at få godt fat.

Arsenal har et godt tag i gæsterne og har kun tabt 1 gang i de seneste 10 indbyrdes møder. De 7 af dem er endt med Arsenal sejr og den 8. kommer i dag.

*

Everton er startet noget mere forsigtigt i tabellen, men det er sikkert efter egne ønsker. Men det er hverken rigtig fugl eller fisk, med 1 sejr, 3x remis og et nederlag efter de første 5 kampe.

De hentede 2-2 hos både Wolves og Bournemouth, men dagens hjemme hold på Emirates Stadium i London, er en hel anden størrelse og udfordring. Historikken taler da også sit tydelige sprog.

Vi snes faktisk det er et rigtigt godt odds, da vi ikke ser et Everton hold med nogen muligheder overhovedet – så et sikkert 1-til til rimelig godt odds. Det kan vi da ikke klage over.

Arsenal – Everton = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald…

 

 

To Top