Nyhed

Søndagens Sikre Premier League valg på BN…

Vi starter op i den bedste engelske række Premier League, hvor den danske landsholds målmand regerer på stregen på et hold, der virkelig vil lege med i denne sæson. Vi er sikre på, at de fortsætter deres show og især i dag hvor de er hjemme.

Leicester – Everton = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Leicester ligner igen et mandskab der skal være med helt fremme gennem hele sæsonen. Liverpool er nok for langt væk, men Leicester ser ud til at være meget konstante og kan de fastholde dette – så skal de spille CL i næste sæson.

Leicester har stadig ikke tabt hjemme på King Power Stadium og det sjok der gik gennem klubben sidste sæson, da ejeren døde i et helikopterstyrt, ser ud til at være væk. Og når det hele fungerer i Leicester, så er de efter redaktionen mening blandt de 4-5 bedste. De vinder med garanti igen i dag.

*

Everton kan ikke helt leve op til de “Rødblusede” i byen Liverpool og ligger selv og roder nede på en 15. plads. Med kun 4 point ned til stregen, så er der allerede begyndt at komme små sprækker i klubben. Et par succes oplevelser kan vende op på det, men fortsætter nedturen, så vil der nok ryge en træner mere i Premier League inden jul.

Efter 6 udebane kampe har de vundet 1, spillet en enkelt remis og tabt de øvrige 4. Scoreren hedder 5-10. De fleste vil nok have svært ved at se, hvodan Everton på udebane skulle kunne mønstre en form mod et så stærkt hjemmehold, der kan give point – NEJ det tror vi simpelthen ikke på.

Leicester – Everton = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top