Nyhed

Søndagens Sikre Premier League opgør…

Selv om Premier League på nogle punkter er langt mere jævnbyrdig end den plejer, så har der også været nogle overraskelser, af både negativ og positiv karakter. Dagens gæster kæmper stadig med et uheldigt indtryk af denne sæson.

Watford – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Julens Største Bonus på kr. 1.000,-

Watford er ikke i nærheden af hverken form, succes eller niveau, som de viste i sidste sæson og har kun hentet 1 sejr efter 17 kampe. Så det er helt naturligt at de er bundprop, med kun 9 point efter 17 runder. Det er oppe foran den er helt gal.

9 mål har Watford scoret efter de 17 kampe og det er helt galt. Scoreren hjemme på Vicarage Road er 4-13 – så der er vist ikke bare tale om krise – men om helt forkert niveau. Der er efterhånden ikke meget selvtillid tilbage i Watford, der både trænger til pause og til at indkøbe nogle offensive kræfter – men det hjælper dem ikke i dag.

*

Manchester Utd. skuffer lidt hist og her og det er især hjemme på Old Trafford at der er blevet sat nogle rigtige dumme point til. Senest var det Everton som tog hjem med en 1-1 resultat på Old Trafford. Så Solskjaer og drengene skal have forbedret konceptet hjemme.

Ude går det ikke så meget bedre, men mod et mandskab som watford er United bare flere niveauer bedre. Watford har alt at vine i dette opgør og Manchester Utd.

Måske ligger der en fyrreseddel og venter ved et nederlag. Men spillerne og formen er på vej i den rigtige retning og det sker bl.a ved en sejr i dette opgør på Vicarage Road.

Watford – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Julens Største Bonus på kr. 1.000,-

To Top