Sikre

Søndagens Sikre Premier League opgør på BN…

Sidste runde i den engelske Premier League, efter en sæson der kom for sent i gang grundet Corona og som er væsentligt kortere end normalt, grundet sommerens EM. Så det er en flok trætte spillere der løber rundt i Premier League i denne periode og mange af dem glæder sig sikkert til de kan holde en kort pause, inden det går løs ved EM – for de spillere hvis lande er repræsenteret ved denne slutrunde.

Arsenal – Brighton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Arsenal skal holde fast nu, for der er allerede en ekstra plads fra FA Cups finalen, da Leicester ligger til en CL plads og det vil jo være et engelske mandskab der vinder Champions League finalen – så her er endnu en plads. Skulle Manchester Utd også vinde deres finale i EL, så vil der være europæiske pladser til de 10 første i Premier League og Arsenal ligger og slå om 8-9 pladsen. Så det er nu at Arsenal skal holde tungen lige i munden.

Det ser da også ud til at de vil benytte sig af den uforudsete mulighed, for formen er rigtig god i denne afsluttende fase. Der har været en del sejre på det sidste og ingen nederlag, Så Arsenal er blevet langt mere stabil i denne fase af sæsonen. Seneste kamp på udebane mod Crystal Palace endte med en sen sejr i overtiden på 2-1 – i dag er det hjemme og her afgør de kampen før de 90 minutter.

*

Brighton ligger som det sidste hold af dem der overlever og dermed lige over stregen. Men der er et godt stykke ned til holdet lige under stregen, så der er på ingen måde nogen fare for at Brighton skulle ryge ud. Så målsætningen er opfyldt i en tæt og forkortet sæson og spillerne trænger i den grad til at puste ud og få stængerne i vejret.

Brightons sidste del af sæsonen har da heller ikke været prangende og der har været lidt langt mellem snapsene. 3 sejre i de seneste 15 kampe vidner da også om et mandskab der har haft det svært i en længere periode. Men heldigvis havde de en kanon start på sæsonen og det er derfor de har de fornødne point her i slutfasen. Vi har svært ved at tro, at Brighton skulle kunne stille noget op imod et motiveret og formstærkt Arsenal mandskab.

Arsenal – Brighton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top