Nyhed

Søndagens Sikre Premier League klassekamp…

Vi har fundet et af de store opgør fra den bedste engelske række Premier League. Vi forventer ikke den helt store overraskelse, men tror på favoritten som vi mener lige er et niveau bedre.

Chelsea – Liecester = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Chelsea spillede onsdag Super Cup mod Liverpool, som de spillede helt lige op med. Men da kampen skulle afgøres på dagen endte det med både forlænget spilletid og straffespark. Her var Liverpool skarpest og vandt.

Men det var tydeligt at se, at Chelsea er blevet et endnu bedre mandskab i denne sæson. Liverpool var måske en smule mere fremme i skoene – men Chelsea spillede absolut helt i top.

I dag er modstanderen ikke af helt samme kaliber, men kan selvfølgelig godt bide fra sig. Vi mener helt klart på redaktionen, at Chelsea bør køre Liecester over, selv på 90%.

*

Leicester kom hæderligt fra land i første runde, med en remis. Men det var mod upåagtede Wolverhampton, som de nok burde have slået – men sådan gik det ikke.

Spillet i defensive fase virker nogenlunde stabilt, men fremadrettet virker de som om, de er gået et niveau ned. Turneringen er stadig ung, men der kom et billede af en flavrende offensiv i det første opgør og det skal der rettes op på. Vi tror bestemt ikke at det er sket til i dag.

Chelsea – Liecester = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top