Sikre

Søndagens Sikre Premier League kamp på BN…

Begge mandskaber har skuffet i denne sæson i forhold til deres mål og udmeldinger inden sæsonen. Det er nok dagens hjemmehold der har skuffet mest, men ser ud til at måske alligevel at slutte hæderligt af og evt. ende på en plads i en af de 2 europæiske turneringer. Men det vil kræve en sejr over dagens gæster.

Tottenham – Wolves = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Tottenham havde bestemt forventet at ende i den del af tabellen der giver adgang til Champions League i næste sæson. Men det kræver både en sejr i dag og at de Manchester Utd vinder deres EL finale. For så vil der være 2 ekstra pladser i Premier League til næste sæson CL gruppespil, da vinderen automatisk er kvalificeret fra begge de 2 store finaler. Og CL finalen er jo et rent engelsk opgør, så den ene ekstra plads er allerede sikret.

Formen har dog ikke været stabil i en længere periode og det har været svært for spillerne at finde sig til rette i det system som Mason praktisere. Det er ikke rigtigt slået igennem endnu og derfor halter Tottenham bagefter i tabellen. Men med sejre i de 3 sidste runder, kan det måske alligevel ende med en form for succes for Tottenham, ellers må de nøjes med at spille i EL, men heller ikke det er helt sikkert endnu. Vi tror på Tottenham i dag – men ville dog ikke smide en hel månedsløn efter en hjemmesejr.

*

Wolves har en godkendt form, men kan ikke rigtigt bruge den til så meget. Med en placering som nr 12, som er lige midt i række, kan de ikke nå hverken det ene eller andet. Det kunne også godt se ud som om, at de også ender som nr. 12 og det var ikke den målsætning de havde, da de så sig selv ende i den bedste halvdel og det er fra nr. 10 og nedefter.

Så Wolves skal bare have de sidste 3 runder afviklet, så de kan tage hjem på ferie, efter en tæt og besværlig sæson. Naturligvis vi Wolves gå professionelt til værks, men de vil ikke være specielt motiverede for at løbe en ekstra meter for at vinde opgøret. Vi tror på ingen måde på dagens gæster, der sikkert kommer bagud allerede i 1. halvleg.

Tottenham – Wolves = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top