Sikre

Søndagens “Sikre” Premier League bet…

Vi starter op med dagens første anbefaling some r dagens “Sikre” og den er som overskriften antyder, hentet i den engelske Premier League – kampen spilles allerede kl. 15:15, så det er en lidt tidlig kamp.

West Bromwich – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor DU stadig har DIN Fede Bonus til gode…

West Bromwich skal have besøg af julemanden, hvis de skal tro på noget efter denne sæson. West Bromwich er virkeligt et hårdt prøvet mandskab og med kun 2 sejre i sæsonen, er de rimeligt udfordret i bunden af ligaen.

De har godt nok hentet 1 sejr og 5 gange remis hjemme på The Hawthorns – det betyder kun 2 nederlag. Men dagens gæster er af en sådan kaliber, at vi har svært ved at se at West Bromwich skal kunne gøre noget, hvis gæsterne bare har en almindelig dag på kontoret.

*

Manchester Utd. har haft et bedre efterår end man har set siden Fergusson forlod Old Trafford og det ser ud til, at Mourinho er manden der kan fører klubben tilbage til toppen af Premier League.

De tabte godt nok lokalopgøret til de lyseblå fra byen City, men før denne kamp er det kun ganske få gange, at United har fejlet og ikke fået alle 3 point med hjem.

De vandt senest ude over Arsenal, some r noget bedre end dagens hjemmehold og skal man sammenligne, kan man tage kampen før på udebane mod Watford. Her vandt United med hele 4-2. Vi tror på endnu en flermålssejr, men spiller den rent som sejr.

West Bromwich – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor DU stadig har DIN Fede Bonus til gode…

To Top