Sikre

Søndagens Sikre PL anbefaling…

Vi starter ud i Premier League med 2 mandskaber der hvis tilværelser foregår i hver sin ende af tabellen. Både form, mandskab og styrke sikrer os dagens første gevinst, fra et veloplagt gæstende mandskab.

Sheffield Utd. – Tottenham = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Shefield Utd. vandt deres første opgør i en lang periode, men det var ikke i Premier League, men i FA Cup’en hvor de sendte formsvage Bristol City ud fra Championship. I Premier League har de stadig deres første sejr til gode og ligger og roder hjælpeløst i bunden.

Sheffield Utd. virker til at have givet op, selv om de selvfølgelig går på banen for at vinde i hvert eneste opgør. Men hverken mandskab eller holdets kvaliteter, er tilstrækkelige til at begå sig på det bedste niveau. I dag skal de bare prøve at begrænse nederlaget.

*

Tottenham er med helt fremme hvor det er sjovt for klubbens fans i hver eneste kamp og kampen om toppen er efterhånden ret så tæt. Ingen hold har i denne sæson skilt sig væsentligt ud i toppen og det gør jo Premier League en hel del mere spændende og interessant.

Tottenham har  Liverpool og Leicester de seneste uger og her var Mourinho ikke tilfreds med indsatsen. Men det er også stærke modstandere. Dagens ditto er ikke i nærheden af de nævnte mandskaber og vi mener at Tottenham kan stille med 10. mand og vinde alligevel.

Sheffield Utd. – Tottenham = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top