Nyhed

Søndagens Sikre PL anbefaling på BN…

Årets skuffelse i Premier Leagu må vel siges at være dagens hjemmehold, der slet ikke har haft den sæson som alle håbede på. Men efter en lang periode med den samme manager er dagligdagen blevet lidt for kedelig og der kommer for få point ind på kontoen.

Manchester Utd. – Watford = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Manchester Utd. og Solskjaer har slet ikke fået det ud af sæsonen, som man havde håbet i hvert fald ikke når det kommer til den nationale turnering. I EL sammenhæng er det gået som forventet og håbet og her er man med i Play Offs kampene.

Der har simpelthen været for meget slinger i valsen – men  der har også været skader til markante spillere, som ikke har kunnet undværes, når man ser på resultaterne efter deres skader. Spillere som Rashford og Pogba har været savnet og Rashford skal vi nok ikke forvente mere i denne sæson.

Manchester Utd. deltager også i EL og det slider selvfølgelig en smule på holdet. Man hentede en remis i Belgien mod Club Brügge på 1-1 og det er vel OK med tanke på, at de skal spille hjemme i returopgøret. I dag tager de alle 3 point på Old Trafford.

*

Watford ligner et hold der har brug for noget held, hvis det ikke skal ende med en nedrykning efter sæsonen. Den nuværende sidsteplads skal udskiftes med mindst 2 placeringer bedre, men der er kun 1 point op til Aston Villa der ligger lige over stregen. Men vi har svært ved at se hvor det skal komme fra.

Formen er slet ikke noget der er værd at skrive om. og med kun 5 sejre efter 26 kampe, så er der langt mellem snapsene. De seneste 5 kampe har givet 2 gange remis og 3 nederlag. Det ene var faktisk Tranmere i FA Cup’en og her tabte man også. Så humøret må være på nulpunktet i denne periode.

Watford har aldrig vundet på Old Trafford og vi har godt nok svært ved at se at det kan ske i dag. Godt nok er hjemmeholdet ikke helt oppe og ringe, men det er under alle omstændigheder et langt bedre mandskab. I 15 kampe har Watford vundet 2 gange og tabt de 13 – og begge sejre har været hjemme. I dag er de ikke hjemme og så går det som det plejer – Watford taber

Manchester Utd. – Watford = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top