Nyhed

Søndagens Sikre opgør mellem de røde og blå…

Når vi taler om farverne røde og blå, kan det være lokale opgør i enten Liverpool eller Manchester. Men her er det et hold fra hver af de 2 byer der tørner sammen og vi er ret sikre på, at det bliver til en hjemmesejr.

Manchester Utd. – Everton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Julebonus som NY bruger…

Manchester Utd. har fundet formen og har fået 11 point i deres seneste 5 kampe og kun 1 nederlag i de seneste 10 kampe i PL. Så Solskjaer og spillerne virker til at have fundet et koncept der kan bære.

Hjemme bliver de stærkere og stærkere og spiller ikke så tit remis som de gjorde tidligere. Så ud over at de er rykket op på de sjove pladser i tabellen, så virker det som om at der stadig er mulighed for mere form. Det kommer Everton at mærke og Utd. vinder med en sikker margen.

*

Everton har været svingende gennem hele sæsonen. Kun 1 gang har de prøvet at vinde 2 kampe i streg og en enkelt gang fået point i 3 kampe. Men der i mellem har de også indkasseret ikke mindre end 9 nederlag – efter kun 16 runder.

Det har ikke været så godt i denne sæson for de blå fra Liverpool. Hjemme gør de det rimeligt, uden at være prangende, men på udebane er det rimeligt håbløst. 4 point efter 8 kampe, 1 sejr og 1 remis. Everton skræmmer ikke nogen hold på udebane og slet ikke de røde fra Manchester.

Manchester Utd. – Everton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Julebonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top