Sikre

Søndagens Sikre opgør fra svenske Allsvenskan…

Vi starter ud med dette svenske opgør, hvor der er 3 danskere der har en stor betydning for holdet med i truppen og træneren er Jo Dahl Tomasson. Alle 3 bliver fremhævet som medvirkende årsag til den gode start og topplaceringen i Allsvenskan.

Mjällby – Malmö FF = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Mjällby har ikke en særlig god form pt., nu hvor de skal møde det suveræne tophold. De fik godt nok en kærkommen sejr over AIK Stokholm i seneste runde, men det skyldtes mest at AIK sejler rundt og kun har fået 1 point i de seneste 5 kampe. Så det var et overkommelig offer.

I dag er modstanderen helt anderledes funderet og i en form som vi på redaktionen mener, at Mjällby ikke kan stå imod. Man har vundet 3 af 7 hjemmekampe, så det er bestemt ikke et fort man fået banket sammen i Hällevik, som byen hedder hvor hjemmebanen Strandvallen er beliggende. Vi tror ikke på hjemmeholdet overhovedet i dag.

*

Malmö FF viste deres store styrke i seneste runde ved, at slå Falkenberg med bare 10 mand. Det vil sige, at de første 8 minutter var de fuldtallige – men så blev de reducerede til 10. mand, efter en tackling bagfra af Isaac Kiese Thelin.

Men det gav ikke Falkenbergs mere spil og det endte da også med at Malmö FF hentede alle 3 point via en 1-0 sejr. Så det virker som om, at Jon Dahl Tomasson har fået sat et rigtigt godt mandskab sammen, der virker til at køre på et højt niveau – efter svenske tilstande.

Mjällby – Malmö FF = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top