Nyhed

Søndagens “Sikre” opgør fra Superligaen på BN…

Vi er tilbage i den danske Superliga, som i denne sæson har budt på mange “skøre”resultater, men der er ved at indfinde sig et mønster man kan begyde at stole på – det gør vi på BN.

AaB – FC København = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 122% i Super Bonus at spille for…

AaB lagde så fint ud i starten af sæsonen og det lignede en sæson hvor de skulle være hvor det er sjovt. Den fornemme start med 4 sejre i de første 5 kampe er nu vendt til en noget mere ujævn præstation.

Hvis man ser på de efterfølgende 10 kampe, så er kun et opgør vundet. Det ar en overbevisende sejr mod Hobro. Efter den match har intet været overbevisende og vi har svært ved at se AaB få point mod et mandskab der er internationalt funderet.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

FC København er stadig med i Europa League efter en remis i midtugens udekamp mod Slavia Prag og man er med i toppen af den danske Superliga. Det begynder at ligne det FCK som havde så stor succes for nogle få år siden.

Ståle har været dygtig til at dosere spillerne og ladet dem rotere i de 2 turneringer og på den måde holdt skades frekvensen langt nede. I dag må de dog undværre Fischer og Luftner, men det er ikke noget der har betydning for dette opgør.

AaB – FC København = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 122% i Super Bonus at spille for…

To Top