Nyhed

Tirsdagens Sikre opgør fra Spaniens La Liga 2…

Dette opgør blev rykket fra søndag til i dag, men vi mener stadig det samme om kampen. Begge hold kæmper desperat om ikke at rykke ud og med kun 2 runder tilbage, så vil der helt sikkert være nerve i kampen. Begge hold kan med en sejre sikre sig endnu en sæson.

Lugo – Tenerife = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Lugo har 45 point og er placeret på den sidste plads over stregen. Med kun 3 point ned til holdet lige under, vil en sejr give dem tilpas meget luft, at de måske ikke engang behøver at få point i det sidste opgør i sæsonen.

Heldigvis har Lugo lige fundet lidt form og optimisme frem her i den sidste fase, hvilket har løftet dem lige op over stregen. Og hjemme har Lugo da også været bedst, hvor de har hentet 29 af deres point. Sidst de 2 hold mødtes på denne bane, var det Lugo der løb med sejren.

*

Tenerife har sejlet op af åen i denne sæson og har nærmest lignet en lang grisefest, som er en populær størrelse på disse kanter. Som de fleste ø-hold, har de det virkeligt svært når de har forladt ferieparadiset og skal spille på fastlandet.

Kun 2 gange er man fløjet tilbage med hænderne over hovedet og er derfor også et af La Liga 2s ringeste udehold. Det har ikke ændret sig til i dag og da formen stadig ikke er løftet, vil Tenerife med sikkerhed tabe dette opgør og Lugo vil redde livet.

Lugo – Tenerife = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top