Freynhofer

Søndagens Sikre opgør fra den Allsvenskan…

Denne søndag har vi kun dagens Sikre som den eneste anbefaling på BettingNews. Men da den Sikre jo er vores suveræne varemærke, er vi ganske fortrøstningsfulde. Vi rammer trods alt den Sikre 8,3 ud af 10 gange – og har Danmarksrekorden med 12 dage streg.

Norrköbing – Häcken = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Norrköbing ligger nr 6 og det er 3 point færre end dagens gæster, som også har spillet en kamp mindre end hjemmeholdet. Men det betyder ikke at Norrköbing har gjort det mindre godt – de kan sagtens være tilfredse indtil videre.

Det er når Allsvenskan genoptages efter en kort feriepause, at det som regel går den forkerte vej for mange hold, da afbrækket tydeligvis gør noget ved de enkelte holds form.

Norrköbing har været bedre ude i denne sæson hvor de har hentet 13 point. Hjemme er det kun blevet til 8 point via 2 sejre og 2 gange remis. Så de er bestemt ikke skræmmende hjemme. Vi tror ikke på den 3. hjemmesejr i dag.

*

Häcken har gjort det som forventet og har da også kun forbedret formen løbende. Kun 3 nederlag efter de første 13 runder er godkendt og selv om scoreren på 19-10 ikke er højtråbende, så er den alligevel godkendt.

På udebane har de gjort det en smule bedre end de plejer. Kun 1 enkelt gang har de tabt på udebane, efter 6 kampe og det er bestemt godkendt. AIK Stockholm var en for stor mundfuld, selv om nederlaget kun var på 0-1.

Så vi er slet ikke i tvivl om, at Häcken får mindst det ene point med hjem i dag. Men det ville faktisk ikke overraske os på redaktionen, hvis de løber med alle 3.

Norrköbing – Häcken = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top