Nyhed

Søndagens “Sikre” nytårs anbefaling på BN…

Vi starter årets sidste søndag op med en anbefaling fra den næstbedste italienske række Serie B, hvor vi har spottet et godt odds på et rimeligt sikkert udfald.

Ascoli – Crotone = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Nytårsbonus…

Ascoli er et traditionelt italiensk hold, der går efter det ene point på udebane og alle 3 hjemme foran egne fans. Men den plan har ikke helt holdt i denne sæson, i hvert fald ikke på udebane.

Hjemme på Cino e Lillo Del Duca går det næsten efter planen, hvor man kun har tabt et opgør i denne sæson, men de 8 øvrige kampe er fordelt ligelig med hhv. sejre og remis. I dag får de endnu en sejr på kontoen foran egne fans.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Crotone er også bedst hjemme, selv om det er tæt på elendigt alligevel – og så kan man næsten regne ud, at på udebane er det helt til hundende, hvilket næsten også er tilfældet. Der er en grund til at man ligger 3. sidst, med 5 point p til redning.

Kun 1 hold har scoret færre mål end Crotone og scorer man ikke mål, er det svært at vinde fodboldkampe. 15 stk. i 16 kampe. På udebane har man scoret 3 og lukket 13 ind i de 8 kampe der er spillet – så endnu et nederlag vil ikke overraske nogen og vil være det forventelige.

Ascoli – Crotone = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Nytårsbonus…

To Top