Sikre

Søndagens Sikre Norske anbefaling…

Vi er tilbage i Eliteserien, den bedste norske række. Her virker det til, at der kun er et mandskab i denne sæson og der ikke rigtigt er nogen der kan byde dem op til dans. Det er dagens hjemmehold som også er tophold i den norske Eliteserie.

Bodø/Glimt – Odds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bodø/Glimt har virkelig vist format efter norske forhold i denne sæson og virker på en eller anden måde, bare et niveau bedre end resten af den norske Eliteserie. Efter 16 runder har Bodø/Glimt endnu ikke tabt og det er blevet til 14 sejre og et par remis’er.

Hjemme på Aspmyra Stadion i Bodø er der spillet 7 kampe og her har man gjort rent bord med 7 sejre og en score på 27-6. S det er helt naturligt at Bodø/Glimt topper den norske Eliteserie og ligner efterhånden og den endelige mester, med hele 10 point ned til Molde, der har spillet en kamp mere. Den 8 hjemmesejr kommer i dag.

*

Odds er faktisk også godt med i ligaen og har indfundet sig på en 3. plads indtil videre. Der er dog hele 13 point til dagens modstandere, som også har scoret næsten dobbelt så mange mål som Odds. Men en rimelig god form i en længere periode har sendt holdet op hvor det er sjovt.

På udebane er der dog lidt udfordringer, hvor de skiftevis vinder og taber. Det er derfor blevet til 4 sejre og 3 nederlag. Vi er ret overbeviste om, at det 4. nederlag på udebane kommer i dette opgør. Der er simpelthen både klasseforskel og niveau forskel på disse 2 mandskaber.

Bodø/Glimt – Odds = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top