Sikre

Søndagens Sikre nordmand på BettingNews…

Vi er taget op i den norske Eliterserie, hvor vi har taget i et af de mest formstærke mandskaber i denne periode – og det er ikke det suveræne tophold. Men et hold der havde dye rynker i panden tidligere på sæsonen, som nu er afløst af håb om en af de sjove pladser – igen.

Viking – Strömgodset = 1 = odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Viking kan dårligt nok huske hvor de tabte deres seneste kamp i Eliteserien. De 5 seneste er vundet rimeligt sikker og overbevisende. Det var ligesom om, at Viking byggede op til at kvalificere sig til EL, men ramte ind i Aberdeen med et nederlag på 0-2.

Men formen har de taget med sig og har vundet de 2 efterfølgende kampe med tilsammen 7-3. Hele 17 mål har de scoret i deres seneste 5 kampe i Eliteserien. Vi tror også, at dagens opgør bliver målrigt, men også at den der scorer flest mål helt sikkert vil være Viking.

*

Strömgodset er på ingen måde frembrusende i deres spil, men pakker sig sammen og kæmper bragt for det ene point. Især når de spiller på fremmed græs. Deres seneste 4 opgør er alle endt remis, da de lukkede for mange mål ind.

Måske var det grundet nederlaget hjemme til dagens ditto, der bevirkede den defensive ændring af spillestil, vides ikke. Men for blot 5 runder siden tabte de hjemme med 0-2. I dag er de på udebane og vi tror ikke at de kan pakke sig så meget sammen, at de kan holde Viking fra at score flere gange.

Viking – Strömgodset = 1 = odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top