Nyhed

Søndagens Sikre nedrykningsdrama fra Superligaen…

Vi er nu nået til den del af Superligaen, hvor det nye slutspil skal stå sin prøve for alvor. For de kampe der spilles i nedrykningsgruppen er fuld af nerve i hvert opgør.

Vejle – Hobro IK = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Vejle kom godt ud af det første møde gør med en sejr på 1-0, så en remis vil give dem en uventet ny sæson i landets bedste række. Vejle er da også blevet bedre og bedre, efter den tidligere spanske træner forlod klubben.

Ingen tvivl om at Vejle er bedste hjemme og derfor er det faktisk et endnu bedre udgangspunkt end man selv havde turde drømme om. Senest Hobro IK gæstede Vejle stadion, blev de sendt hjem med et nederlag på 3-1.

Vi tror på endnu en sejr, dog ikke på samme størrelse, der til vil Vejle holde igen og ikke spille med for stor risiko.

*

Hobro IK ligner et mandskab der er på vej tilbage hvor de kom fra, nemlig den næstbedste danske række 1. Division. Der har da heller ikke været så meget at råbe hurra for og det eventyr de havde sidst de var i Superligaen, virker mere som et af “Grims” eventyr.

Men det er ikke helt slut endnu, men det kræver mindst en sejr i dette opgør, hvis de bare skal have en chance for at gå ud i forlængelse. Vi tror bare ikke de har hvad der skal til på udebane og de har da heller ikke vundet en eneste Superliga kamp på fremmed græs.

Vejle – Hobro IK = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top