Sikre

Søndagens Sikre landskamp fra UNL…

Så har vi nørdet lidt i nogle af de landskampe der afvikles i dag og vi starter op med et rent britisk opgør fra det næstbedste niveau B, hvor det er gruppens tophold der spiller hjemme i dag.

Wales – Irland = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Wales er ved at få bygget et godt landshold op i de senere år. De ligner et landshold, der vil ende i gruppe A, hvis de fortsætter som de har gjort indtil nu. De topper gruppen med 10 point, efter 3 sejre og en remis i de 4 spillede kampe. Kun Finland truer med at tage pladsen fra dem.

Wales har dog stadig 2 uf af de sidste 3 kampe på hjemmebane og med en sejr i dag, skal de bare spille remis eller slå Finland hjemme. Selv om det bliver et tæt opgør, så tror vi på en sejr på et eller 2 mål til hjemmeholdet Wales. Wales har vundet 2 ud af de seneste 3 indbyrdes kampe og spillet den sidste remis.

*

Irland har ikke det samme landshold som for nogle får siden. Det er faktisk gået støt ned af bakke og de ligger næstsidst i gruppen med kun 2 point efter 4 kampe. De slå med Bulgarien om at undgå en nedrykning til niveau C. Irland har også 2 hjemmekampe i de sidste kampe, så mon ikke de klarer den i den sidste ende.

Men i dag mener vi ikke at de klarer skærene. De spillede 0-0 hjemme mod Wales, hvor det var Wales der var bedst og dominerede kampen. På udebane mener vi ikke de har den nødvendige styrke til en sejr. Remis er altid nærliggende i en landskamp, men Wales skal nok hente en smal sejr.

Wales – Irland = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top