Nyhed

Søndagens “Sikre” La Liga opgør på BN…

Bookmakerne stoler stadig ikke helt på storholdet Real Madrid, da de stadig giver forholdsvise høje odds på deres kampe i La Liga. På redaktionen er vi ikke i tvivl om, at de er tilbage i deres kendte form.

Levante – Real Madrid = 2 = dds 1,50
Spillet hvor du IKKE ska bruge NemID når du spiller fra PC…

Levante har faktisk gjort det rigtigt godt i den bedste spanske LA Liga og ligger på en godkendt 12, hvor der ca. er lige langt til de sjove pladser, som til stregen der giver nedrykning.

De er faktisk blandt de bedre udehold i ligaen, hvor de har hentet 15 point efter 13 kampe på fremmed græs. Hjemme er det lige så mange point de har skrabet sammen og fortæller at de ikke er blandt de stærke hjemmeholde.

Kun 4 sejre i 11 kampe, sender et signal om, at det kun er de ringe hold de vinder over – og den kategori tilhører Real Madrid bestemt ikke. Vi tror på et tæt resultat – men ikke kamp. Og de 3 point går til gæsterne fra hovedstaden.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Real Madrid har fundet sig selv igen, men Bookmakerne stoler åbenbar tikke helt på dem endnu. Så det er et fint odds for en sejr. De tabte da også hjemme til Girona i lagen hjemme, hvilket har rystet Bookmakerne lidt.

Men alle hold kan have en off-day og det have Real Madrid i den runde. De har trods alt spilet remis mod FC Barcelona og vundet over Atl. Madrid og Ajax – alle på udebane – så det fortæller lidt om styrken. Vi tror på dem i dag.

Levante – Real Madrid = 2 = dds 1,50
Spillet hvor du IKKE ska bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top