Sikre

Søndagens Sikre kamp ved EM 2021…

Igen har det ene landshold fordel af hjemmebane og det er ikke mindre end det ikoniske og historiske stadion Wembley. Her er spillet så mange historiske og vigtige opgør, at der sikker kunne skrives bøger der kunne fylde et helt bibliotek. Et stadion enhver engelsk spiller drømmer om at få lov at spille på, og det ene mandskab er netop fra England – så det vil helt klart være en fordel i dag.

England – Kroatien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste EM Odds…

England har fået sine “pligtsejre” i deres optaktskampe mod hhv. Rumænien og Østrig. Det er selvfølgelig træningskampe og mange konstellationer og spillere kommer igennem de 2 kampe. Så selvfølgelig forventede vi ikke et sprudlende engelske mandskab. Men vi fik set nok til at tro, at de nok skal gå videre fra gruppen – især med tanke på spillestedet og det hjemmebanen gør ved det engelske landshold. Men 2 gange 1-0 var bestemt ikke prangende og kampen mod Rumænien skuffede os en smule.

Men i dag gælder det og så vil det være en anden slags fodbold fra det engelske landshold, vi får se. Det er i hvert fald hvad vi forventer på redaktionen. Vi skal ikke forvente Premier League fodbold, for det vil være betydeligt mere taktik der skal tages hensyn til og der er ikke plads til fejl. Så det vil være en stram organisation, der nok vil lade kampen komme på pladen før vi ser de første offensive tegn fra England. Vi tror på en sejr til hjemmeholdet England, men det bliver også spændende at se, hvordan de håndtere evt. modgang. Det kan jo ske, at gæsterne scorer først.

*

Kroatien er et svært mandskab at have det fulde overblik over, da de også har det med at lade deres følelser styre holdets og resultaternes udvikling. Et kroatisk mandskab der ikke har noget at spille for, løber normalt ikke mange meter ekstra i en fodbold kamp. Men så længe de kan “dufte” mulighed for succes, så kan de være et rigtigt farligt mandskab. Også Kroatien har spillet træningskampe og her syntes vi på redaktionen ikke, at de har sendt nogen signaler om store forventninger.

At tabe 0-1 til Belgien er helt OK, men kampen mod Armenien der endte 1-1, var en ren ørkenvandring, af dårlige beslutninger og krampagtigt fodboldspil. Det var der dog blevet løsnet op for i kampen mod Belgien. Men også her var organisationen stiv og langsom, og det går ikke mod et engelsk mandskab på deres nationale arena. Kroatien har en godkendt defensiv, så vi forventer en kneben sejr på 1 eller 2-0 til det engelske mandskab. Vi tror ikke på, at Kroatien scorer, der til har englænderne en alt for stærk defensiv.

England – Kroatien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste EM Odds…

To Top