Sikre

Søndagens “Sikre” kamp fra Norge…

Vi er igen i dag hoppet op i fjeldlandet Norge og deres bedste række Eliteserien, hvor vi har fundet et opgør vi synes at bookmakerne har set helt skævt ved omkring odds sætningen – vi mener at den er for høj.

Molde – Vålerenga = 1 = Odds 1,175
Spillet hvor du får dit indskud 3X tilbage at spille for…

Molde er godt med i denne sæson og ligger placeret som nr. 4, med 4 point op til Rosenborg og 8 point op til topholdet fra Brann. Det er hjemme de henter de fleste point og har kun tabt 2 ud af 8 opgør hjemme på Aker Stadion foran egene fans.

Molde er traditionelt stærke hjemme og Vålarenga har da heller ikke vundet de seneste 9 gange de har besøgt Aker Stadion. Kun i en turneringskamp siden 2010 har de formået at spille remis her.

Med en god form og hjemme på Aker Stadion forstår vi på redaktionen ikke det høje hjemmebane odds – men vi snupper det da gerne og forventer en forrentning på 75% i udbytte som en sikker investering.

*

Vålerenga har ikke gjort det dårligt, men har bare været alt for ujævne i deres præstationer, hvilket har placeret dem på en umiddelbar 8. plads i ligaen.

Scoreren er negativ og lyder på 19-21, så det er den defensive del der har det med at sejle op af åen ind i mellem. De har dog gjort det hæderligt på udebane og det er nok derfor at bookmakerne har sat det høje odds.

Men de seneste 3 kampe har kun givet 1 point og hverdagen har igen indfundet sig, efter en ellers fin start på udebane sæsonen. Den hedder 2-2-3. Det 4. nederlag kommer i dag og den negative scorer vokser.

Molde – Vålerenga = 1 = Odds 1,175
Spillet hvor du får dit indskud 3X tilbage at spille for…

To Top