Sikre

Søndagens Sikre kamp fra Italiens Serie A…

Denne sæsons italienske Serie A, får et noget anderledes aftryk end det har gjort i rigtig mange sæsoner. “Den Gamle Dame” er måske blevet for gammel for i denne sæson har Juventus slet ikke haft samme pondus som i de seneste 6-7 år. Ikke mange ville have troet, at den ellers så sejrssikre klub – endda med Ronaldo på holdet – skulle kæmpe om at forsvare en 4. plads, som er den sidste af CL pladserne i Serie A.

Fiorentina – Juventus = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Fiorentina har måske taget badetøflerne på en kende for tidligt, for de begynder at nærme sig nedryknings stregen med hastige skridt. Hvis de 2 underliggende mandskaber for point, så kan det utænkelige meget vel ske. Men det skyldes en form der har været for nedadgående i en periode. Og det har ikke kun været mod tophold de satte “dumme” point til. Seneste sejr var mod Benevento, som er et af de hold de kæmper med om at undgå nedrykning.

Seneste kamp var på udebane mod Verona og her endte det med resultatet 2-1 til Fiorentina, hvilket var en smule overaskende. For Fiorentina har ikke været specielt stærke på fremmed græs i denne sæson. Men begge mandskabers form er dårlige i denne periode, så sejren var fortjent nok, selv om Verona sad på det meste af kampen. Men det var tiltrængte 3 point, der skabte et hul på 8 point ned til nedryknings stregen.

*

Juventus har 7 runder til at forbedre den nuværende situation, for de er det ene af 3 hold der kæmper om de sidste 2 CL placeringer – og der er tæt løb. Juventus er slet ikke det hold vi kender fra de tidligere 7 sæsoner. De røg allerede ud i 1/8 finalerne i Champions League og de bliver heller ikke mestre i Serie A i denne sæson. Så ingen pokaler i denne sæson, som den første i mange mange år. Er den “Gamle Dame” blevet for gammel – det tror vi ikke – hun trænger dog til forbedringer, hvis Juventus skal “back on track”.

I seneste runde spillede de hjemme mod Parma og det endte med den forventede sejr. Så formen er hvor den skal være og nedderlaget på udebane til Atalanta var fordi, at Atalanta er et stærkt mandskab og er et af de mandskaber Juventus kæmper om CL placeringer med. Dagens hjemmehold burde ikke være andet end en “snack” for et velspillende Juventus mandskab, selv på udebane.

Fiorentina – Juventus = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top