Nyhed

Søndagens Sikre kamp fra den norske Eliteserien…

Den norske Eliteserien, er en af de ligaer som ikke har så lang sommerpause, da de spiller vinter-til-vinter turneringer. Bookmakerne har ofte svært med de Skandinaviske ligaer og her er et tydeligt tilfælde.

Mjöndalen – Kristiansund = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den absolut højeste bonus i dag…

Mjöndalen er røget ned i et sort hul, efter en ellers ganske glimrende strat på sæsonen. Men de seneste 5 kampe har kun givet en sejr og det var i pokalen mod et hold, som spiller i række l… Seneste tabte de hele 1-5 til Haugesund, som ligger lige efter dagens gæster.

Der venter et stort arbejde i at få genrejst holdet og det vil ikke ske til i dag. De vil gerne have bolden meget – men laver alt for mange fejl til den type spil. Vi tror ikke at de kan få det til at fungerer efter kun få dages træning.

*

Kristiansund er i superform og har kun sat point til i et enkelt opgør, som endte remis. Det var netop mod Haugesund og endda på udebane. Så her er en indikation, at en større formforskel.

Heller ikke set over de seneste 5 udekampe er indkasseret et nederlag, så Kristiansund spiller godt uanset om de er hjemme eller ude. Vi er ret overbeviste om at de under ingen omstændigheder taber dette opgør – og så får vi endda stadig et godt odds…!!!

Mjöndalen – Kristiansund = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den absolut højeste bonus i dag…

To Top