Sikre

Søndagens Sikre jyske opgør på BN…

I dag mødes 2 af de mere formstærke hold i den danske Superlige, men det tror vi ikke vil få indflydelse på udfaldet. Selv om gæsterne er inde i en god periode – så er hjemmehold på et helt andet og bedre niveau.

FC Midtjylland – AGF = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds at spille på…

FC Midtjylland kører derud af og det er svært at se hvilket dansk hold der kan matche dem i denne periode – især når de spiller på Heden. De slingrede lidt mod Horsens og tabte den første kamp efter krisen – men siden da har de fundet tilbage i den gamle gænge med sejre.

Både FCN og AaB har tabt efterfølgende og her spillede FCM endda på udebane i begge opgør. I begge disse opgør holdt FCM buret rent og viste en sikker defensiv base – noget der var blevet arbejdet meget med, efter nederlaget til Horsens. Det bliver sikkert en seværdig kamp, men spændende bliver den ikke og FCM vil vinde med 2 eller flere mål.

*

AGF er slet ikke så ringe på udebane i denne sæson og slog da også FCM sidst de var på besøg på MCH Arena med hele 3-1. De har slået AaB og spiller remis mod BIF på udebane i den seneste periode – men i dag står de overfor en modstander der bare er et niveau over, set på den lange bane.

Selvfølgelig er det formen på dagen der tæller og begge hold har bestemt mere end kun æren at spille for. Men AGF har stadig meget at lære under David Nielsen og det de mangler har de ikke lært til i dag. De har da også lukket 5 mål ind i 3 kampe og det skal helt sikkert rettes til i dag, for ellers bliver det en massakre.

FC Midtjylland – AGF = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds at spille på…

To Top