Nyhed

Søndagens “Sikre” italienske spil på BN…

Vi starter denne søndag op med de italienske specialiteter, som Parma skinke og ost, eller i hverfald med holdet som kommer fra den egn, hvor disse herlige specialiteter stammer fra. Det er naturligvis Serie A. det handler om.

Parma – Empoli = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette spil…

Parma vinder ikke Serie A og vi forventer da heller ikke at de kommer til at spille med i den øverste 1/3, men de er stadig et godt spil, når de spiller hjemme på Stadio Ennio Tardini i Parma. De plejer at få point, dog ikke mod de store hold og dem der kandiderer til mesterskabet.

3 hjemmekampe har givet 4 point, da den ene af dem var mod Juventus, som de ikke havde andet end æren for et snævert nederlag at tage med videre. Men i den seneste hjemmekamp mod Cagliari viste de den normale styrke de har på hjemmebane. Dagens gæster er fra samme lag og kaliber.

*

Empoli er måske ikke i krise, men der skal til at ske noget, hvis de ikke skal se efter nedrykningsstregen gennem hele sæsonen. De lagde ud med at vinde hjemme over Cagliari, men har siden da kun hentet 1 sølle point. 

På udebane er der ikke noget at hente, ud over 1 enkelt point, efter en gabende kedelig kamp mod Chievo, som også er absolut bundhold. Vi kan ikke engang med lidt god vilje se et Empoli mandskab der får point – ikke engang et heldigt 1.

Parma – Empoli = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette spil…

 

 

To Top