Nyhed

Søndagens Sikre italienske Serie A opgør…

Den seneste runde af den italienske Serie A, bød på flere uventede resultater, hvor topholdet Inter satte point til og Juventus tabte. Det er dog ikke nogen af disse 2 hold der her er tale om, men om et andet hold der de fleste kender.

AC Milan – Verona = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID for at spille…

AC Milan med de 2 skandinavere Zlatan og Kjær på holdet, har fået masser af vind i sejlene og går fra den ene sejr til den anden. Zlatan har virkelig haft en utrolig indflydelse på det ellers unge mandskab, som sled noget i det i efteråret.

Kun en enkelt remis er det blevet til i 2020, men også 4 sikre sejre fulgte efter. Kun 2 mål har Milan lukket ind i de seneste 5 kampe og de har selv scoret 9. Så formen er absolut blandt Serie As bedste her i 2020. Det fortsætter i dag mod en forholdsvis jævn modstander.

*

Verona ligger faktisk placeret på pladsen lige efter Milan, men har haft e mere jævn sæson end dagens hjemmehold. Formen er dog stadig i den rigtige ende af skalaen og Verona har gjort det bedre i denne sæson end set længe.

Men selv om de har vist gode takter i denne sæson, så skal de i dag på besøg på udebane mod et hold der nærmest kan gå på vandet. Nu smider Verona naturligvis ikke håndklædet i ringen inden kampen, men de får en hård dag på kontoret og vil tage hjem uden point i dag.

AC Milan – Verona = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID for at spille…

[sg_popup id=34623]

To Top