Nyhed

Søndagens Sikre italienske Serie A anbefaling…

Vi er nået til den absolut sidste runde i denne sæson Serie A i den bedste italienske række og derfor betyder motivation en hel del – ud over niveau og styrke.

Spal – AC Milan = 2 = Odds 1,45
Spilles hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Spal får endnu en sæson i Serie A efter en ganske fornuftigt sammensat en af slagsen. Da Spal havde sikret sig fri af nedryknings dramaet, virkede det som om de blev lidt selvfede og slog op i banen.

En naturlig udvikling efter en presset sæson, hvor det hele falder lidt sammen, når målsætningen er opfyldt. De seneste 2 kampe er tabt og far nok at tabe til Napoli. Men sidste runde mod bundholdet fra Udinese var ikke køn og det bliver det heller ikke i dag.

*

AC Milan mangler 1 point i at snuppe en CL plads, i stedet for en Gruppespils plads i EL. Både Inter og Atalanta har et point mere og kan derfor begge indhentes. Så motivationen vil helt sikkert være der.

Men også formen bakker en udesejr op, da Milan virker til at være godt kørende. De seneste 3 kampe er vundet og senest man var på udebane, slog man Fiorentina. Vi forventer endnu en stensikker sejr til gæsterne.

Spal – AC Milan = 2 = Odds 1,45
Spilles hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top