Sikre

Søndagens Sikre italienske anbefaling…

Vi starter op i Serie A som ikke helt ligner sig selv i denne sæson. Dagens hjemmehold plejer at være så godt placeret på dette tidspunkt, at mange plejer at sige at de igen igen bliver mestre. Men det tror vi bare ikke sker igen i år – og det vil nærmest være historisk.

Juventus – Sassuolo = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Juventus har ikke samme styrke, som “den gamle dame” har haft den seneste mange sæsoner, hvor de også er endt som mestre. Men Ronaldo og Co. har ikke haft den samme magi – og held – som de plejer og ligger derfor kun sekundært placeret i Serie A indtil videre.

Men øretæven hjemme mod Fiorentina på 0-3 sved og det var tydeligt at se i den efterfølgende kamp hjemme mod Udinese, at det var en fejl. De vandt da også med 4-1. I kampen på udebane mod AC Milan………

*

Sassuolo er faldet lidt bag om dansen, efter de toppede Serie A langt hen i turneringen. Men et mindre formdyk og nederlag mod nogle af topholdene, har sendt Sassuolo ned hvor de ikke kan være sikre på en af de sjove pladser. Det har dog være hjemme det har været værst.

På udebane har de faktisk gjort det godt det meste af sæsonen og har kun tabt 1 opgør indtil videre. Indtil sidste runde var de ubesejrede, men så løb de ind i Atalanta og fik en over nallerne, med et nederlag på 1-5. Så stort bliver nederlaget nok ikke i dag – men et nederlag bliver det.

Juventus – Sassuolo = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top