Sikre

Søndagens Sikre italiener på BN…

Søndagens første anbefaling er hentet i den italienske Serie A, hvor et af de mere jævne hold får besøg af et mandskab der i den grad hurtigt er på vej tilbage til Serie B og slet ikke kan være med på dette niveau.

Bologna – Crotone = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Bologna har haft en jævn sæson og er derfor også placeret jævnt i tabellen på en 12. plads. Formen har været lidt nede i en kort periode, men det er fair nok at tabe til hold som Napoli og AC Milan – men elelrs har de haft godt fat indtil videre. 

Hjemme har de også mødt Sassuolo og med den styrke det mandskab har lagt for dagen i denne sæson, så var det lidt ventet at Bologna ville få det svært. Men det var en målrig kamp med 7 scoringer men gæsterne scorede 4 og det var 1 for meget. I dag vinder Bologna til gengæld. 

*

Crotone ligger sidst i Serie A med kun 2 point efter de første 8 runder. Scoreren hedder 6-19, så der er vist ingen tvivl om, at Crotone ikke har det nødvendige niveau. Mange hold vokser efterhånden som de vænner sig til niveauet, men det har Crotone ikke gjort indtil videre.

Inden jul vil Crotone være isoleret i bunden og så er der kun mirakler der kan redde dem. I dag vil der ikke være nogen mirakler, men tværtimod et nederlag på 2-3 mål. Dog spiller vi bare på den rene sejr.

Bologna – Crotone = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top