Sikre

Søndagens Sikre italiener på BettingNews…

Sjældent har en hjemmesejr givet et så højt odds, mellem de 2 mandskaber der er involveret. Normalt ville oddset på hjemmesejr have været ligegyldigt. Men trods en middelmådig start af gæsterne – har bookmakerne valgt et lidt højere odds end normalt.

AS Roma – Parma = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AS Roma har placeret sig på en 4. plads, med kun 3 point op til AC Milan på 1. pladsen. Dem spillede de forøvrigt 3-3 imod på udebane, så S Roma er igen i denne sæson et kompetent mandskab. Dog tror vi ikke på at de går hele vejen, men de vil sikkert lege med i lang tid.

Hjemme på det Olympiske Stadion i Rom har de spillet 3 kampe. 2 sejre og en enkelt remis er det blevet til Det var Juventus der tog et point med hjem ved deres besøg. Fiorentina og Benevento tabte begge med 2 mål eller mere i Rom. Det samme er vi overbeviste om vil ske i dag, trods gæsternes foreløbige succes.

*

Parma ligger og roder nede på en 15. plads og der er kun 1 point ned til stregen. Kun 1 sejr er det blevet til i de første 7 kampe. 3 gange er det lykkedes at spille remis og det har været i de seneste 3 kampe. Det skyldes en mere fo0kuseret defensiv indsats, efter de lukkede for mange mål ind.

Men det bevirker også, at de så selv har svært ved at komme frem foran modstandernes mål, da de står langt tilbage. Vi mener helt klart at det er op til romerne, om de vil lade Parma score – men en ting er rimeligt sikkert og det er en hjemmesejr.

AS Roma – Parma = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top