Sikre

Søndagens “Sikre” hollænder på BN…

Fredagen gav igen et “Fuldt Hus” og humøret er som normalt på redaktionen højt. Sjældent er det, at der er så få kampe på en lørdag at vælge imellem, men det skyldes den igangværende landskamps runde.

Danmark vandt den første kamp hvor vi hentede en smal hjemmesejr. Det tror vi på ingen måde på i dette opgør fra 1. Division, som er den næstbedste række i Holland.

Almere – FC Emmen = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStreaming…

Almere spiller for tiden som et hold fra en anden planet. Vel at mærke en planet hvor man ikke spiller fodbold – for det er godt nok en ørkenvandring at være fans af Almere i denne periode.

7 nederlag i deres seneste 8 kampe, både ude og hjemme, og den kamp som ikke blev tabt, blev sjældent vundet hjemme over et af rækkens ringeste udehold – så her er forklaringen.

Defensiven sejler. De omtalte 8 kampe har en score på 9-20, så der er virkelig store udfordringer i Almere. De ryger langt fra ned, men det ser ud til, at de er ved at forspilde chancen for en oprykning, som tidligere så stensikker ud.

*

FC Emmen er i en jævn god form, ikke prangende – bare konstant. Selvfølgelig taber de ind imellem, men det er kun sket 1 gang i de 10 seneste opgør og det er et tegn på stabilitet og fokus.

De ligger godt til og vil være et af de hold der skal spille om en evt. oprykning til Æresdivisionen. I dag er det så ude og det plejer ikke at have den helt store betydning.

Kun 3 nederlag i 15 udekampe bevidner om et hold, der befinder sig godt på fremmed græs.De øvrige 12 opgør er fordelt med 6 gange remis og 6 sejre. Det gør den til rækkens næstbedste udehold og vi tror helt klart heller ikke på, at de taber i dag.

Almere – FC Emmen = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStreaming…

To Top